Класичний гарячий Joe

коментувати
Класичний гарячий Joe

Барбекю - вічний тренд, який не втрачає актуальності з плином часу та зміною сезонів. Американські грилі давно визнані кращими та більш того - майже класичними, дають хороший жар та ідеальну хрустку скоринку.

Грилі Kamado Joe в тому числі. Виробники з Атланти врахували все - форму, матеріал та функціональну базову комплектацію.

 


kj_mg_9515
kj


Яйцеподібна форма - не нова розробка в світі грилів. Швидше, перевірена часом. Жар рівномірно циркулює всередині, м'ясо, риба або овочі готуються швидко і без тепловтрат. Відрізняє Kamado Joe від інших керамічний корпус грилю з відкидною кришкою, на який виробник дає довічну гарантію та зручна структура нутрощів.

 


beef1


“Ми з командою працювали на грилях Kamado Joe на фермерському фестивалі, організованому Good Wine. У всіх залишилася одностайна думка - працювати на таких грилях комфортно. Вони швидко, дуже швидко набирають потрібну температуру, як для великого грилю - компактні та зручні у пересуванні. Забезпечені колесами і розкладними стільницями. Думаю, це класичний варіант, коли ціна повністю відповідає якості і якби була можливість придбати Kamado Joe навіть для дому, я б зробив це негайно", - Євген Донець, ресторан "BEFF. М'ясо і Вино».

 


openair-8955


Традиційна решітка, що залишає симпатичні запашні смужки на блюді, розділена на дві половинки, кожну з яких легко можна підняти на потрібну висоту. Така регуляція інтенсивності спеки дозволяє готувати одночасно різні типи продуктів без ризику перетримати один з них. Ця ж структура говорить про Kamado Joe не тільки як про грилі, але як і про гриль-станції, що поєднують у собі гриль, коптильню та піч. Рівні дозволять укласти в гриль продукти та дрова, а ще ароматні (радимо вибрати вільхові або вишневі) тріски для копчення - і готово. Ніяких додаткових аксесуарів для трансформації гриль в коптильню докуповувати не потрібно. Ззовні кухонний девайс оснащений стільницями, що розкладаються, як крила та стійкими ніжками.

 


openair-9359


Грилі Kamado Joe спроектовані для роботи на кусковому деревному вугіллі, який вигоряє чистіше і залишає менше золи. Бонус - таке вугілля більше інших піклується про смак страви, залишаючи йому приємний «димок» палаючих дров. Додамо точність регулювання температури і отримаємо аксесуар, здатний смажити, коптити і піч. І на завершення - такий американський су-шеф на кухні ще й симпатично виглядає.

“Мені дуже подобаються грилі. Така купівля - класне рішення для домашніх експериментаторів. Грилями зручно користуватися як в будинку, на дачі, так і на терасі. Вони економно витрачають вугілля і дуже прості у використанні. Головним показником, на який варто звернути увагу, вибираючи грилі серед різних виробників - це різниця в товщині стінок. Чим вона більше, тим краще зберігається тепло і не так нагрівається поверхня. Тут Kamado Joe виграють навіть у популярних Green Egg. Далі, решітка всередині Kamado Joe встановлена вище на пару сантиметрів, ніж у інших грилів, тому всі процеси там йдуть трохи з більшим ефектом копчення. Відповідно, отримуємо смачну та красиву скориночку. Плюс є різні пристосування для приготування курки, риби. А якщо вибудувати яруси і додати тирсу - на грилях Kamado Joe можна експериментувати з домашнім копченням повноцінно", - Володимир Ярославський, бренд-шеф Good Wine.

 


yaroslavskiy


Всі грилі можна купити в магазинах Good Wine. Незабаром відкриється інтернет-магазин аксесуарів, а поки для замовлення онлайн можна скористатися послугою ОСОБИСТИЙ ПОМІЧНИК.

Коментарі

1000

Правила коментування
Показати більше коментарів

Також на НВ style

Також на НВ style

Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер: