Вишуканий фуд-арт. Біблія моди показала 10 авторських сніданків від світових шеф-кухарів

коментувати
Незвичайні і оригінальні варіанти страв
© Courtesy of Bill Addison

Незвичайні і оригінальні варіанти страв

Американське модне видання опублікувало 10 авторських сніданків від світових шеф-кухарів.

Біблія моди Vogue представила найбільш вишукані і вражаючі своїм виглядом страви на сніданок, які подають у найкращих ресторанах світу.

Серед дивовижних сніданків - яйця Бенедикт з ікрою в бляшаній коробочці, вівсянка з насінням чіа, прикрашена квітами, а також перепелині яйця в хрустких гніздах.

10 неповторних авторських сніданків від іменитих шеф-кухарів

Вівсянку з насінням чіа, прикрашену квітами, готує Адам Роусон в ресторані Pachamama.


© Courtesy of Pachamama
© Courtesy of Pachamama


Шеф-кухар Le Pré Catelan, Фредерік Антон, готує для відвідувачів вафлі в цукровій пудрі.


© Courtesy of Richard Haughton
© Courtesy of Richard Haughton


Фредерік Антон також балує гостей ресторану Le Pré Catelan на сніданок яйцями на підкладці з пюре шпинату.


© Courtesy of Richard Haughton
© Courtesy of Richard Haughton


Страва під назвою 1963 - авторський сніданок від П'єра Ганьєр з Restaurant Pierre Gagnaire.


© Courtesy of Four magazine
© Courtesy of Four magazine


Гай Савой, шеф-кухар Restaurant Guy Savoy, готує для гостей особливу страву з горошку і яєць.


© Courtesy of Guy Savoy
© Courtesy of Guy Savoy


Яєчню бовтанку з соусом з козячого сиру від Деніела Паттерсона подають в ресторані Coi.


© Courtesy of Food & Wine magazine
© Courtesy of Food & Wine magazine


Читайте також: Дієтологи назвали п'ять смачних і корисних сніданків

У ресторані Eleven Madison Park Деніел Хемм пропонує на сніданок авторські яйця Бенедикт з чорною ікрою, укладені в бляшану коробочку.


© Courtesy of Bill Addison
© Courtesy of Bill Addison


Телевізійний шеф-кухар Мартін Блунос представив варені яйця з довгими грінками.


 © Courtesy of Four magazine
© Courtesy of Four magazine


Перепелині яйця в хрустких гніздах готує Елвін Леунг в ресторані Bo Innovation.


 © Courtesy of Four magazine
© Courtesy of Four magazine


Товчену картоплю з вареними яйцями готує Андоні Луїс Адуріс в ресторані молекулярної кухні Mugaritz.


 © Courtesy of Mugaritz
© Courtesy of Mugaritz


Коментарі

1000

Правила коментування
Показати більше коментарів

Також на НВ style

Також на НВ style

Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер: