Відомий американський шеф-кухар розповів, як приготувати ідеальний стейк

коментувати
Запорукою приготування бездоганного стейка є готування м'яса у вакуумі
© Marc Matsumoto/Flickr

Запорукою приготування бездоганного стейка є готування м'яса у вакуумі

Талановитий кулінар і співзасновник компанії ChefSteps представив відео-інструкцію про те, як приготувати смачний і соковитий стейк.

Запорукою приготування бездоганного стейка є готування м'яса у вакуумі та подальше його підсмажування, передає Business Insider.

Спочатку сире м'ясо слід посолити та поперчити. Потім його треба полити оливковою олією, покласти зверху лавровий лист і помістити до пластикового пакета з відкачаним повітрям. Протягом 45 хвилин при низькій, контрольованій температурі варити на водяній бані.

Після цього стейк слід підсмажити по 2-3 хвилини з кожного боку на розігрітому вершковому маслі або оливковій олії. Ідеальне м'ясо готове.

Слідкуйте за найцікавішими новинами розділу НВ STYLE у Facebook та Вконтакті

Коментарі

1000

Правила коментування
Показати більше коментарів

Також на НВ style

Також на НВ style

Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер: