Три тисячі доларів за вирізку. Француз виробляє найдорожче м'ясо в світі

коментувати
Александр Полмар
© Alexandre Polmard

Александр Полмар

Французький м'ясник і бізнесмен Александр Полмар виробляє найдорожче в світі м'ясо вартістю 3,2 тисяч доларів за вирізку.

Секрет у тому, що чоловік вирощує одну із кращих порід м'ясних корів - Біла аквітанська, пише CNN. Для тварин створені ідеальні умови життя, які мінімізують стрес. Крім того, Полмар інвестував більше мільйона євро в унікальну бійню, де щотижня вбивають тільки чотири корови. Після чого м'ясо піддають унікальній обробці.

Незвичайна технологія обробки м'яса, якою володіє виключно сім'я Полмар, називається Зимова сплячка. У спеціальній кімнаті з температурним режимом -43 градуси за Цельсієм м'ясо охолоджується холодним потоком повітря зі швидкістю 120км/год. В результаті чого м'ясо може зберігатися необмежений час без втрати якості.


© polmard-shop
© polmard-shop


               Слідкуйте за найцікавішими новинами розділу НВ STYLE у Facebook та Вконтакті

Коментарі

1000

Правила коментування
Показати більше коментарів

Також на НВ style

Також на НВ style

Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер: