Ресторатор Марк Зархін назвав НВ п'ять найкращих ресторанів в різних країнах світу

коментувати
Ресторатор Марк Зархін назвав НВ п'ять найкращих ресторанів в різних країнах світу
© Новий Час

Львівський ресторатор і співвласник ресторанної групи Кумпель Груп Марк Зархін назвав НВ п'ять закладів, які вразили його найбільше.

1. Zelman Meats (Лондон, Великобританія)

Це чудовий стейк-хаус у центрі Лондона. Я б порекомендував short ribs, як, втім, і будь-яке м'ясо з цього ресторану, з картоплею в пармезані.

2. Рибальське село в Танджунпінанг (Індонезія)

На столах з клейонкою та на пластикових стільцях я їв найсмачнішу рибу у своєму житті. Цього групера, зажареного повністю в кокосовому маслі, я не забуду ніколи. Чудовим був і краб у чорному перці.

3. Girl & the Goat (Чикаго, США)

Фірмова страва ресторану — Pig Face (свиняче рило), смажена в печі на фруктових дровах. До неї обов'язково візьміть крафтовое пиво типу IPA. Це незабутньо.

4. Рибний ринок Цукідзі (Токіо, Японія)

Приїжджайте сюди о 4 ранку і спробуйте найсвіжіші в світі сашимі з тунця. Якщо не заснете в таксі по дорозі, не пошкодуєте.

5. Hubertus (Фільцмос, Австрія)

Тут готує двозірковий мішленівський кухар Йоханна Майєр. Меню в ресторані часто змінюється, але той медальйон з оленини товщиною 4 см, який можна їсти губами, був вище усіляких похвал. Голуб, який замовила моя дружина, теж виявився чудовим.

Марк Зархін

Один з найуспішніших українських рестораторів. Освіту здобув у Львівському політехнічному інституті. За майже 20 років в ресторанному бізнесі з партнерами відкрив більше трьох десятків популярних ресторанів і найбільшу вітчизняну мережу швидкого харчування Celentano. Є засновником і співвласником ресторанної групи Кумпель Груп, в яку входять львівські Пивна ресторація Кумпель, винотека Кафе 1, Ресторація Бачевських.

Матеріал опублікований в НВ №24 від 8 липня 2016 року

Коментарі

1000

Правила коментування
Показати більше коментарів

Також на НВ style

Також на НВ style

Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер: