Літня легкість. Дев'ять рецептів низькокалорійного освіжаючого чаю

коментувати
Легкий персиково-манговий чай
© The Scrumptious Pumpkin

Легкий персиково-манговий чай

У спекотний літній сезон не обійтися без крижаного та освіжаючого чаю.

Чай – дуже корисний, поживний і легкий напій. Експерти порталу Shape пропонують читачам декілька варіантів приготування ідеального для літа низькокалорійного чаю.

Чорничний зелений чай. Рецепт приготування дуже простий: заваріть звичайний зелений чай, додайте чорничний сироп і поставте в холодильник на кілька годин. Перед вживанням додайте декілька кубиків льоду.

Кількість калорій у порції: 60


© Closet Cooking
© Closet Cooking


Вишнево-базиліковий чай. Змішайте та охолодіть вишню, базилік, лимон і киплячу воду. Насолоджуйтеся.

Кількість калорій: 30


© The Primal Desire
© The Primal Desire


Зелений чай для детоксу. Заваріть зелений чай, додайте шматочки огірків, лимона, полуниці та мед. Охолодіть.

Кількість калорій: 9


© Skinny Mom
© Skinny Mom


Імбирно-медовий чай. Заваріть чай, натріть імбир, а замість цукру додайте трохи меду. Охолодіть і покладіть кубики льоду.

Кількість калорій: 39


© Pixabay
© Pixabay


Чай Ерл Грей з гібіскусом. Прекрасний напій з приємним м'яким смаком, що вгамовує спрагу. Заваріть шість пакетиків чаю і пів склянки сушених квіток гібіскуса в дволітровому глечику. Охолодіть протягом кількох годин. Чим довше напій настоюється, тим насиченіший смак.

Кількість калорій: 0


© The Kitchn
© The Kitchn


Крижаний полуничний чай. Подрібніть пів кілограма полуниці в блендері, процідіть в глечик, залийте чотирма склянками холодного завареного чаю, додайте лимонний сік і трохи цукру за смаком. Подавайте з льодом.

Кількість калорій: 74


© CD Kitchen
© CD Kitchen


Чай із лемонграсом та м'ятою. Заваріть у великій банці шість пакетиків чаю, додайте кілька гілочок м'яти і шматочків стебла лемонграсу. Охолодіть протягом декількох годин, перед вживанням киньте лід.

Кількість калорій: 0


© Skinnytaste
© Skinnytaste


Пряний персиковий чай з льодом. Приготування займає час, але результат того вартий. Покладіть на дно каструлі або мультиварки тонко нарізані скибочки двох персиків, дві палички кориці і два бутони сухої гвоздики. Додайте шість пакетиків чаю, залийте трьома літрами води і варіть протягом трьох годин на маленькому вогні. Готовий чай охолодіть, подавайте з льодом і свіжими скибочками персика.

Кількість калорій: 35


© CD Kitchen
© CD Kitchen


Персиково-манговий білий чай. У великій каструлі закип'ятіть 12 склянок води. Заваріть у ній п'ять-шість пакетиків білого чаю. Перелийте чай в глибоку миску і залиште остигати. Тим часом в іншій мисці покладіть нарізані скибочки персика і манго, посипте цукром і дайте утворитися фруктовому соку. Перемістіть фрукти в посудину з чаєм і перемішайте. Охолодіть і подавайте з льодом.

Кількість калорій: 32


© The Scrumptious Pumpkin
© The Scrumptious Pumpkin


Слідкуйте за найцікавішими новинами розділу НВ STYLE у Facebook та Вконтакті

Коментарі

1000

Правила коментування
Показати більше коментарів

Також на НВ style

Також на НВ style

Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер: