Кавун на паличці та банан в шоколаді. Вісім освіжаючих літніх ласощів із заморожених фруктів

коментувати
Легке кавунове граніте
© Emily/Flickr

Легке кавунове граніте

У спекотні літні дні людей рятують прохолодні напої і легкі освіжаючі закуски.

Щоб побалувати себе холодним і смачним десертом, необов'язково йти до магазину за ванільним морозивом. Експерти Refinery29 пропонують приготувати прості фруктові ласощі в домашніх умовах.

Вісім освіжаючих ласощів із заморожених фруктів виглядають так:

Банан в шоколаді. Для приготування десерту слід очистити банан і нарізати його шматочками завтовшки 3-4 див. Потім потрібно викласти шматочки на пергаментний папір і заморожувати протягом 4-6 годин. Заморожені бананові кульки слід вмочити в розтоплений у мікрохвильовці шоколад і заморозити повторно. Перед вживанням прикрасити кондитерської посипкою.


© Jackie Alpers

© Jackie Alpers


Заморожений ягідний чізкейк. Змішайте розтоплене вершкове масло з подрібненим печивом. У блендері збийте до однорідної маси вершковий сир, грецький йогурт і ягоди. На дно формочок для кексів викладіть масу з масла і печива, зверху додайте сирно-ягідну суміш. Прикрасьте ягодами і заморожуйте протягом години. Перед подачею поставте чізкейк в мікрохвильову піч на 10-15 секунд. Десерт буде все ще холодним, але не настільки твердим.


© Jackie Alpers

© Jackie Alpers


Кавун на паличці. Виріжте з кавуна трикутні шматочки і «посадіть» їх на паличку. Для додання пряного смаку посипте кавун сіллю, лимонним соком або меленим перцем чилі.


© Jackie Alpers

© Jackie Alpers


Вино із замороженим виноградом. Багато людей не люблять додавати до келиха вина кубики льоду. Швидко охолодити біле або рожеве вино у спекотний літній день можна за допомогою винограду. Заморозьте гроно винограду протягом шести годин, а потім додайте до келиха кілька ягід. Виноград не змінить смак вина і не розбавить його, зате освіжить напій і додасть вишуканого вигляду.


© Jackie Alpers

© Jackie Alpers


Персиково-ягідна сангрія. Заморозьте скибочки персика, полуницю, малину й очищений мандарин. Дістаньте фрукти з морозильника, додайте лимонний сік, трохи білого сухого вина і добре збийте в блендері. Розлийте по келихах і прикрасьте замороженою часточкою персика.


© Jackie Alpers

© Jackie Alpers


Заморожений йогурт з ягодами та мюслі. Застеліть деко пергаментним папером, вилийте густий йогурт по 2-3 см завтовшки, прикрашаючи зверху фруктами, а по краях – мюслі. Заморожуйте протягом 4-6 годин.


© Jackie Alpers

© Jackie Alpers


Мангово-лаймове граніте. Помістіть до блендера скибочки манго, сік лайма, дві ложки цукру і склянку води. Добре перемішайте. Вилийте суміш у велику форму, накрийте кришкою і заморожуйте протягом 20 хвилин. Потім дістаньте десерт з морозильника, перемішайте виделкою і поставте заморожуватися ще на 15-20 хвилин. Повторіть ще кілька разів, поки не побачите гранули фруктового льоду.


© Jackie Alpers

© Jackie Alpers


Кокосово-ананасовий десерт. Змішайте у блендері скибочки ананаса і кокосовий крем, заморожуйте масу протягом чотирьох годин. Перед подачею дайте десерту трохи відтанути: п'ять хвилин при кімнатній температурі або 20 секунд у мікрохвильовій печі. Прикрасьте кокосовою стружкою.


© Jackie Alpers

© Jackie Alpers


Слідкуйте за найцікавішими новинами розділу НВ STYLE у Facebook та Вконтакті

Коментарі

1000

Правила коментування
Показати більше коментарів

Також на НВ style

Також на НВ style

Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер: