Як приготувати шоколадний мус із двох інгредієнтів

коментувати
Шоколадний мус складається всього з двох інгредієнтів
© David Leggett/ Flickr

Шоколадний мус складається всього з двох інгредієнтів

Відеоблогер Енн Рірдон на своєму Youtube каналі показала, як зробити смачний мус із шоколаду та води.

Для свого рецепту жінка обрала чорний, молочний та білий шоколад, щоб зробити багатошаровий десерт, повідомляє Daily Mail.

Енн Рірдон розповідає, що для початку потрібно розламати шоколад в окремих посудинах. Після чого додати чверть склянки гарячої води і поставити в мікрохвильову піч на 30 секунд. 

Далі, за її словами, отриману суміш потрібно перемішати і відправити в мікрохвильову піч ще на 20 секунд. Після цього, розтоплений шоколад слід розлити по окремим вакуумним мішечкіам і покласти в морозилку на годину.

Після того, як шоколад застигне, потрібно додати трохи охолодженої води і збити міксером на високій швидкості до консистенції густої сметани.

Щоб красиво оформити десерт, вона рекомендує перекласти суміш у кондитерський шприц і поступово наливати мус шарами. Після, десерт бажано поставити в холодильник на 30 хвилин.



Коментарі

1000

Правила коментування
Показати більше коментарів

Також на НВ style

Також на НВ style

Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер: