Чуррос і раклет. Названі 14 європейських страв, які повинен спробувати кожен

коментувати
Традиционное угощение в Венгрии
© Kathryn Burrington/Flickr

Традиционное угощение в Венгрии

Американський інтернет-портал назвав чотирнадцять маловідомих європейських страв, які повинен спробувати кожен.

За версією Huffington Post серед непопулярних, але смачних європейських страв опинилися: ельфійський хліб, каррівурст, кюртешкалач, саганакі й інші незвичайні закуски.

14 маловідомих і смачних страв

1.Солодка іспанська випічка із заварного тіста під назвою чуррос, яку подають з чашкою гарячого шоколаду.


© Farrukh/Flickr
© Farrukh/Flickr


2.Швейцарська національна страва раклет готується з жирного сиру і нагадує фондю.


© Benjamin Jopen
© Benjamin Jopen/Flickr


3.Корніш пасті – це традиційна англійська страва, яка представляє собою округлий закритий пиріг з м'ясною або овочевою начинкою.


© slimmer_jimmer/Flickr
© slimmer_jimmer/Flickr


4.Булочки із заварного тіста з мигдально-вершковим кремом – популярне у Швеції частування.


© Peter Guthrie/Flickr
© Peter Guthrie/Flickr


5.Національний іспанський соус ромеско готують з перцю і горіхів.


© ulterior epicure/Flickr
© ulterior epicure/Flickr


6.Ельфійський хліб - це скибочка хліба з тонким шаром вершкового масла та кондитерською посипкою.


© Troy Tolley/Flickr
© Troy Tolley/Flickr


7.Каррівурст – це засмажена сосиска, яку подають зі спеціальним соусом із томатної пасти і каррі.


© David Schiersner/Flickr
© David Schiersner/Flickr


8.Іспанська тортилья бокадільо готується з яєць, запечених з цибулею, які подають між двох скибочок хліба.


© Brisan/Flickr
© Brisan/Flickr


9.Багет з маслом і шинкою - одна з улюблених закусок французів.


© Alpha/Flickr
© Alpha/Flickr


10.Традиційну угорську випічку кюртешкалач випікають на відкритому вогні, після чого присипають цукром, корицею або ваніллю.


© Kathryn Burrington/Flickr
© Kathryn Burrington/Flickr


11.Голландські пончики олібол готуються на основі пива і смажаться у фритюрі.


© stardustshoes/Flickr
© stardustshoes/Flickr


12.Аранчіні – це страва сицилійської кухні, яка являє собою обсмажені кульки рису, начинені м'ясом і моцарелою.


© stu_spivack/Flickr
© stu_spivack/Flickr


13.Саганакі являє собою товсті скибочки спеціального сиру, засмаженого в олії.


© Alpha/Flickr
© Alpha/Flickr


14.Традиційний для Англії солодкий різдвяний пиріжок начиняють фруктовою начинкою.


© Ben Salter/Flickr
© Ben Salter/Flickr


 Слідкуйте за найцікавішими новинами розділу НВ STYLE у Facebook та Вконтакті

Коментарі

1000

Правила коментування
Показати більше коментарів

Також на НВ style

Також на НВ style

Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер: