Без шкоди для фігури. В Японії набирають популярність салати у вигляді тортів

коментувати
Низьковуглеводні «солодощі» містять багато вітамінів
© Bejidekosarada

Низьковуглеводні «солодощі» містять багато вітамінів

Японський кухар і фудстилист Міцукі Моріасу готує овочеві салати та оформляє їх у вигляді тортів.

Як розповідає Моріасу, ідея оформляти салати таким апетитним чином прийшла до неї під час роботи в одному з ресторанів, пише The Telegraph. За словами кухаря, таким чином, вона хотіла перетворити овочі і зробити їх більш смачними. Після того, як корисні торти стали популярними серед гостей ресторану, Моріасу прийняла рішення відкрити власне спеціалізоване кафе.

Хоча кухар не розкриває всіх секретів приготування овочевих тортів, відомо, що в якості глазурі вона використовує сир тофу, а щоб виріб тримав форму, вона додає соєве борошно. В якості прикрас використовуються ягоди, насіння, свіжу зелень і горіхи.


© Bejidekosarada
© Bejidekosarada


Слідкуйте за найцікавішими новинами розділу НВ STYLE у Facebook та Вконтакті

Коментарі

1000

Правила коментування
Показати більше коментарів

Також на НВ style

Також на НВ style

Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер: