Американські вчені розповіли про користь публікації фотографій їжі в соціальних мережах

коментувати
Публікація фотографій страв покращує смак їжі
© youtube/ IntoConnection

Публікація фотографій страв покращує смак їжі

Американські вчені заявляють, що публікація фотографій страв у соціальних мережах робить смак їжі кращим.

Дослідження показали, що коли люди знімають страви перед його вживанням, в цей час у них покращується сприйняття смаку, пише New York Post. Такого висновку фахівці дійшли після проведення експерименту за участю більше ста людей. Учасників попросили перед їжею фотографувати страви і публікувати знімки. В результаті практично 90% респондентів заявили, що їжа дійсно була смачнішою.

Більш ранні дослідження, проведені британськими та американськими вченими, показали, що зйомка корисної їжі робить її більш привабливою до вживання. Таким чином, учасники експерименту заявили, що після декількох знімків, здорова їжа здалася смачнішою і кориснішою, тому вони з'їли її із задоволенням.

Слідкуйте за найцікавішими новинами розділу НВ STYLE у Facebook та Вконтакті

Коментарі

1000

Правила коментування
Показати більше коментарів

Також на НВ style

Також на НВ style

Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер: