Що вийде, якщо змішати їжу, емоції та роботу - кулінар

коментувати
Що вийде, якщо змішати їжу, емоції та роботу - кулінар

Те, що відбувається у нашому шлунку, має величезний вплив на наш настрій та навіть характер.

Більшість людей вважають, що у людини є тільки один мозок. Ті, хто чесно відвідував уроки біології, пам'ятають, що існує два мозки - є ще і спинний. Але мало хто знає, що нервових закінчень в шлунку значно більше, ніж в спинному мозку. Недарма народні прислів'я пов'язують шлунок з поведінкою людини: «голодний як вовк", "не переварюю», «натщесерце і пісня не співається» і багато інших.

Те, що відбувається в шлунку людини, чинить безпосередній і колосальний вплив на її настрій, і навіть на характер. Практично всі похмурі люди страждають запором. Це, звичайно, сумно ... Але це - факт. Ми, на жаль, не помітили, як змінилися прості і традиційні речі навколо нас. Згадайте прийом їжі, як він описується в різних оповіданнях і фільмах: вся родина за столом,і неважливо, сімейна то вечеря, обід чи сніданок. Незалежно від того, скільки на столі їжі, як сильно зайняті члени сім'ї, але люди раніше збиралися всі разом і їли.

Сьогодні людство не приділяє належної уваги ще одному дуже важливому питанню - спокою під час їжі. Якщо у вас нервова робота і якийсь раптовий дзвінок може викликати негативні емоції, краще на час обіду вимкнути телефон. Це нереально! - вигукнуть ділові люди. Так, нереально, якщо ви працюєте в системі забезпечення життєдіяльності космічного корабля, і космонавти загинуть від нестачі кисню, якщо ви не приймете виклик. У всіх інших випадках світ може почекати, поки ви поїсте.

Якщо ви не працюєте в системі забезпечення життєдіяльності космічного корабля, світ може почекати, поки ви поїсте. 

Не треба змішувати їжу, роботу і емоції. Постарайтеся, щоб під час прийняття їжі у вас був чудовий настрій. Що цінного, на ваш погляд, в дорогому ресторані? Невже, їжа, яку вам подають? Ні. Ми часто говоримо «тут відмінна атмосфера», коли вибираємо заклад за смаком. Ми готові платити гроші не стільки за їжу, скільки за саму атмосферу. І це не просто примха. Це таємне бажання організму, щоб прийом їжі пройшов у сприятливій обстановці.

Тому, якщо ви не в дорогому ресторані, а вдома або просто вибігли на перекус, захистіть себе від фактору ризику і роздратування - вимкніть телефон, не беріть з собою напарника, який обговорює неприємні для вас теми, відволікайтесь від поганих думок. І тоді щоденний прийом їжі стане для вас задоволенням.

А на прощання я із задоволенням поділюся з вами рецептом страви, якп принесе задоволення вашому шлунку і створить для вас на весь день гарний і бадьорий настрій. І нехай весь світ зачекає - поки ви пробуєте:

ЛОСОСЬ, ФАРШИРОВАНИЙ ШПИНАТОМ

Восени добре готувати весняні страви - настрій поліпшується. Один з варіантів - лосось, фарширований шпинатом. Весняний, як квітень!

Для приготування вам знадобиться: 70 грам ріпчастої цибулі; 120 грам шпинату; сіль; перець; 20 грам вершкового масла; 300 грам хвостика лосося.

На рослинному маслі обсмажте цибулю до золотистого кольору і відразу додайте до неї шпинат. Нехай він тушкується ... Коли всі овочі поєдналися, посоліть і поперчіть їх. До отриманої суміші додайте шматочок холодного вершкового масла.

Розріжте по всій довжині хвостик свіжого лосося, посоліть і приправте його спеціями. Сумішшю шпинату з цибулею начиніть лосось і загорніть його. Обсмажте з кожного боку по дві хвилини. Після чого накрийте кришкою і залиште тушкуватись на три хвилини.

Піднімаємо кришку. Вуаля! Страва готова! Викладіть його з пательні на яскраву тарілку, дайте пару хвилин охолонути, наріжте на порційні шматочки і подавайте на стіл!

Постарайтеся не проковтнути язика! Приємного апетиту і до наступних зустрічей на стильній кухні Уріеля Штерна.

Коментарі

1000

Правила коментування
Показати більше коментарів

Також на НВ style

Також на НВ style

Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер: